Laden...
Assendelft: 075 640 39 53   Krommenie: 075 640 39 51

Caron

Sinds 1975

Bloemsierkunst Caron werd in 1975 opgericht door Rein en Gre van de Berg en is een begrip in Krommenie, Assendelft en omstreken. De naam is ontstaan uit de samenvoeging van de namen van hun kinderen, Carola en Ron. In 1998 namen zij de winkel aan het Rosariumplein in Krommenie over van hun ouders. In 2010 werd een tweede filiaal geopend aan de Kaaikhof, in de nieuwe woonwijk Saendelft in Assendelft.

Ron is verantwoordelijk is voor de dagelijkse aanvoer van verse bloemen en planten. Hij koopt ze zelf in op de klokken van bloemenveiling Aalsmeer en staat dus vierkant achter de kwaliteit.
Carola ontfermt zich over de winkels. Haar liefde en passie voor woondecoratie en styling zie je terug in de aankleding van de winkels en het ruime assortiment woonaccessoires.

Samen met hun enthousiaste team staan ze dagelijks voor u klaar. Voor advies, een boeket naar uw smaak samengesteld of de laatste stylingtips.

 

Het assortiment

Veel bloemen natuurlijk. In alle kleuren en smaakvol gecombineerd in prachtige boeketten. Maar ook de mooiste groene en bloeiende planten en een ruime collectie woonaccessoires van bekende merken. Het is altijd de moeite waard om een kijkje te komen nemen in een van onze winkels. Om inspiratie op te doen, voor een mooi cadeau of om speciale wensen te bespreken. Een boeket laten bezorgen kan natuurlijk ook; daarvoor zijn we aangesloten bij Fleurop.

 

Bijzondere gelegenheden

Ook bij speciale gebeurtenissen helpen we u graag. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of uitvaart, we bieden een passend en gevarieerd assortiment en verzorgen desgewenst ook de aankleding en decoratie. Op dit soort momenten is persoonlijk contact wenselijk. Neem daarom contact met ons op of loop binnen in een van onze winkels, we bespreken graag de mogelijkheden. Daar nemen we alle tijd voor.

 

Zakelijke markt

Bedrijven in de regio kunnen ook op ons rekenen. Van wekelijks een bloemetje op de balie tot het aankleden en versieren van zalen en congrescentra. Uw zakelijke relatie bedanken of feliciteren middels een mooi boeket? Wij bezorgen door heel Nederland. Gegarandeerd snel en persoonlijk overhandigd. Bel of mail ons, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Openingstijden

Assendelft  
Maandag 11:30 - 18:00 uur
Di t/m vrij 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:30 - 17:00 uur
Krommenie  
Ma t/m vrij 08:30 - 18:00 uur
Donderdag koopavond
Zaterdag 08:30 - 17:00 uur

Meest gekozen boeketten

Oranje Gerbera boeket
Roze Gerbera boeket
Roze gemengd boeket
Roze bladboeket